
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rabarber og ingefær crème brûlée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
8 portioner
Υλικά
-
ingefær2 cm
-
rabarber skåret i skiver (1 cm)250 g
-
sukker, hvid plus ekstra til at drysse100 g
-
appelsinskal ingen hvid marv1 tsk
-
fløde, 35 %600 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
æggeblomme7
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355 kcal /
1483 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Australsk sommer
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Bærskum
10 λεπτ.
Chokolademousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Kaffesmåkager
Καμία βαθμολογία
Tiramisusmåkager
Καμία βαθμολογία
Vaniljefigurer med chokolade
40 λεπτ.
Æble-ingefærfigurer
Καμία βαθμολογία
Passionsfrugtkage med fersken
Καμία βαθμολογία
Mascarpone-karamelkage
Καμία βαθμολογία
Chokoladesnitter med puffet hvede
Καμία βαθμολογία
Vegansk no bake-kiwikage
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Καμία βαθμολογία