Baskijski sernik pistacjowy

Baskijski sernik pistacjowy

4.8 700 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
16 porcji

Υλικά

  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych (patrz wskazówka)
    250 g
  • cukru
    230 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    500 g
  • serka kremowego śmietankowego, typu Philadelphia®, podzielonego na kawałki
    700 g
  • jajek
    5
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • barwnika spożywczego, zielonego (προαιρετικό πεδίο)
    1 kropla

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 424.4 kcal / 1775.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 229.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων