Koreanische Rindersuppe

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Rindersuppe
  • Rinderbrust in Stücken (2 cm)
    350 g
    350 g Rindergulasch, in Stücken (2 cm)
  • Wasser
    1000 g
  • Salz
    2 TL
  • Sternanis
    1
  • Pfeffer
    1 gestr. TL
    1 gestr. TL Szechuan-Pfeffer, ganz
  • Zimtstange
    1
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • Limettensaft
    5 g
  • Zucker
    1 Prise
Fertigstellung
  • Reisessig
    30 g
  • Senf
    10 g
  • Wasser zum Kochen
  • Buchweizen-Nudeln
    140 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise
  • Gurke in feinen Streifen
    200 g
  • Rettich, frisch in feinen Streifen
    250 g
  • hart gekochte Eier halbiert
    2
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen (5 mm)
    2
  • Gochujang (koreanische Chilipaste) (προαιρετικό πεδίο) zum Servieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 428 kcal / 1788 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1516 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων