Συσκευές & Αξεσουάρ
蘆筍起司鹹派
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 人份
Υλικά
-
蘆筍 去除硬老的尾端300 克
-
希臘優格 瀝乾80 克
-
高達乳酪(Gouda) 塊狀40 克
-
新鮮平葉巴西里, ,1 小把,只取葉子新鮮羅勒葉8 - 10 片 (葉片)
-
低筋麵粉105 克
-
奶油 切塊,冷藏55 克
-
鹽½ 茶匙
-
冷水40 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油15 克
-
蛋2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
209.9 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
708.3 kJ /
169.3 kcal
Λιπαρά
10.1 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
14.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
溫馨烘焙坊
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν