
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸小白菜,鸡肉番茄蛋花汤
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
鸡肉和腌料
-
去骨鸡腿 ,切成条(2公分)300 克
-
酱青1 汤匙
-
黑酱油½ 茶匙
-
玉米淀粉1 汤匙
鸡蛋混合物
-
蛋3 个
-
盐½ 茶匙
番茄蛋花汤和小白菜
-
蒜瓣 ,无需剥皮2 个
-
橄榄油30 克
-
新鲜姜 , 切薄片5 克
-
番茄 ,中等大小,切成小块(3公分)2 粒
-
青葱 ,葱白部分2 支
-
热水700 克
-
鸡精块1 块
-
小白菜 (参考贴士)200 克
-
玉米淀粉1 汤匙
-
水3 汤匙
-
麻油5 克
-
酱青1 汤匙
-
蚝油1 汤匙
-
糖1 小撮
-
白胡椒粉少许
-
葱油 ,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
277 kcal /
1160 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
943 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

亚洲人的家常菜
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς