Συσκευές & Αξεσουάρ
樹子蒸冬瓜虱目魚肚
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
樹子 和 1 大匙 樹子汁30 克
-
醬油1 茶匙
-
虱目魚肚 ( 1 片)160 克
-
冬瓜 切片,約 1 公分厚180 克
-
薑3 片 (薄片)
-
米酒1 大匙
-
水500 克
-
青蔥 切絲,泡水備用
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲
-
油20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
107.8 mg
Πρωτεΐνη
8.6 g
Θερμίδες
482.2 kJ /
115.3 kcal
Λιπαρά
7.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
每季都是健康季節
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
涼夏瓜果報到
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν