
Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉白菜炖粉条
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 38 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
大葱 ,切片50 克
-
姜 ,切片5 克
-
八角1 颗
-
五花肉 ,切片200 克
-
大白菜 ,切成条200 克
-
红薯粉条 ,冷水泡软沥干(泡软后约200克)100 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白砂糖5 克
-
料酒20 克
-
水350 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
369.1 kcal /
1544.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.5 g
Λιπαρά
31.7 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
468 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

冬季日常料理
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα