Συσκευές & Αξεσουάρ
猪肉白菜炖粉条
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 38 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
大葱 切片50 克
-
姜 切片5 克
-
八角1 颗
-
五花肉 切片200 克
-
大白菜 切成条200 克
-
红薯粉条 冷水泡软沥干(泡软后约200克)100 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白砂糖5 克
-
料酒20 克
-
水350 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
468 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1544.4 kJ /
369.1 kcal
Λιπαρά
31.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
13.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
冬季日常料理
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα