芦笋牛肉

芦笋牛肉

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 新鲜欧芹
    2 枝
  • 洋葱 一切二
    50 克
  • 黄油
    20 克
  • 橄榄油
    30 克
  • 芦笋 切5-6厘米段
    500 克
  • 橄榄油
    20 克
    20 克 油
  • 蒜头
    1 瓣
    20 克 洋葱
  • 牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分
    300 克
  • 1 - 2 小撮
  • 芝麻 装饰用
    25 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 53.2 mg
Πρωτεΐνη 16.5 g
Θερμίδες 984 kJ / 234 kcal
Λιπαρά 17.2 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων