 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
芦笋牛肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          新鲜欧芹2 枝
- 
          洋葱 一切二50 克
- 
          黄油20 克
- 
          橄榄油30 克
- 
          芦笋 切5-6厘米段500 克
- 
          20 克 油橄榄油20 克
- 
          20 克 洋葱蒜头1 瓣
- 
          牛肉块,去筋 切3-4厘米长,粗1厘米条,用厨房用纸吸干水分300 克
- 
          盐1 - 2 小撮
- 
          芝麻 装饰用25 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        53.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        16.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        984 kJ  / 
                        234 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        简单烹饪
                        5 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    