
Συσκευές & Αξεσουάρ
羊肉炖腐竹
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
姜 ,切片10 克
-
大葱 ,切段50 克
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
羊肉 ,切块,选用羊腩排500 克
-
水500 克
-
柱候酱30 克
-
花生酱20 克
-
腐乳20 克
-
生抽20 克
-
红腐乳汁20 克
-
白砂糖5 克
-
腐竹 ,新鲜的,切段150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
632.2 kcal /
2645.2 kJ
Πρωτεΐνη
43.5 g
Λιπαρά
47.2 g
Υδατάνθρακες
13.1 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
725.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

冬季日常料理
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα