
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Bakery Special Custard
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 OZ
Υλικά
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 OZ
Νάτριο
12.4 mg
Πρωτεΐνη
1.5 g
Θερμίδες
240.7 kJ /
57.5 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Diamond Club - First Edition
18 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlackberry Jam
45min
Apple Sauce
20min
Raspberry Vinaigrette
10min
Lemon Curd
1h
Strawberry Jam
1h 5min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30min
Brown Sugar Syrup
20min
Keto Cranberry Sauce
20min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7h 45min