Omelette caprese

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 6 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre moulu
  • 700 g d'eau
  • 220 g de tomates cerise coupées en deux
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • 110 - 170 g de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
  • 5 - 8 feuilles de basilic frais émincées, pour la finition
  • crème de vinaigre balsamique pour la finition

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 219.1 kcal / 916.6 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 3.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 622.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων