Glutenfreies Dattel-Apfel-Walnuss-Teebrot

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Scheiben

Υλικά

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Vollkornreis
    240 g
    240 g Risottoreis
  • Datteln, entsteint
    100 g
  • Apfel ungeschält, entkernt und geviertelt
    140 g
  • Backpulver glutenfrei
    1 ½ TL
  • Natron
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    1 EL
  • Salz
    ½ TL
  • Walnusshälften
    80 g
  • Eier
    4
  • Wasser
    100 g

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 172 kcal / 723 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 202 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων