Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfreies Dattel-Apfel-Walnuss-Teebrot
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Vollkornreis240 g
-
Datteln, entsteint100 g
-
Apfel ungeschält, entkernt und geviertelt140 g
-
Backpulver glutenfrei1 ½ TL
-
Natron1 TL
-
Flohsamenschalen1 EL
-
Salz½ TL
-
Walnusshälften80 g
-
Eier4
-
Wasser100 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
172 kcal /
723 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
202 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1ωρ. 20 λεπτ.
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1ωρ. 30 λεπτ.
Baklava
7ωρ. 20 λεπτ.
Tuzlu - salzige Kringel
35 λεπτ.
Feine Nusskugeln
1ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Galaxy Cake
6ωρ. 30 λεπτ.
Schmand-Ananas-Kuchen
7ωρ.
Limoncello-Torte
2ωρ. 30 λεπτ.
Orange glaced Cheesecake mit Oreo®-Boden
8ωρ. 30 λεπτ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4ωρ. 15 λεπτ.