Συσκευές & Αξεσουάρ
Geode Cake
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 portions
Υλικά
Sugar Crystals
-
caster sugar500 g
-
glucose syrup2 Tbsp
-
purple food colouring gel4 drops
-
water2140 g
-
vinegar2 tsp
Cakes
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar400 g
-
unsalted butter diced, room temperature400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
medium eggs6
-
unsweetened cocoa powder50 g
-
baking powder1 Tbsp
-
plain flour350 g
Filling
-
mascarpone450 g
-
whipping cream450 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder, unsweetened25 g
-
ripe mangoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 Tbsp
Decoration
-
fondant icing (white)750 - 1000 g
-
icing sugar for sprinkling
-
yellow food colouring gel2 - 3 drops
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
673 kcal /
2815.9 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
34.9 g
Υδατάνθρακες
87.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Νάτριο
264.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Butterfly Cakes
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Victoria Sponge
1h 10min
Baked Doughnuts
1h
Chocolate Bourbons
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Chocolate Chip Cake
1h 30min