Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Brioche Buns
4ωρ. 45 λεπτ.
Butterfly Cakes
1ωρ.
Orange Sponge Cake
1ωρ.
Mini Iced Fingers
2ωρ. 10 λεπτ.
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1ωρ.
Salted Caramel Basque Cheesecake
13ωρ. 10 λεπτ.
Brownies
50 λεπτ.
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Kasutera (Castella) Honey Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Blueberry Bakewell Traybake
1ωρ. 30 λεπτ.
Cranberry and Pistachio Cookie Gift Jar
20 λεπτ.
Sticky Toffee Sponge Cake
1ωρ. 30 λεπτ.