Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Λιπαρά
33 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We Celebrate Our Uniqueness
28 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry Oatmeal Breakfast Cake
40 λεπτ.
Angela's Sticky Tea Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5ωρ.
Football Cake
3ωρ. 30 λεπτ.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate chip muffins
1ωρ.
Hot Cross Scones
30 λεπτ.
Dundee Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Candied Coffee Pistachio Nuts
1ωρ.
Cranberry Orange Scones
30 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Raw Chocolate Brownies
30 λεπτ.