Pastiera napoletana

Pastiera napoletana

4.2 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta frolla
  • di zucchero
    80 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • uovo
    1
  • di strutto
    50 g
  • di burro a tocchetti
    50
  • di farina tipo 00 + q.b.
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di miele millefiori
    20 g
  • di latte
    40 g
Ricotta zuccherata e grano aromatizzato
  • di ricotta di pecora
    200 g
  • di zucchero
    180 g
  • di grano cotto
    200 g
  • di burro
    25 g
  • di latte
    100 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di cedro candito
    50 g
  • uova
    2
  • tuorlo
    1
  • di miele millefiori
    20 g
  • di acqua di fiori di arancio
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 479.9 kcal / 2008.1 kJ
Πρωτεΐνη 10.5 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 75.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 237.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων