Spezzatino di vitello nel pane

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di farina
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di carne di vitello a cubetti (circa 5 cm)
    800 g
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di pancetta a cubetti
    200 g
  • di cipolle a fette
    500 g
  • di rum bianco
    40 g
    40 g di brandy
  • di pomodoro a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di cipollotti in anelli sottili
    100 g
  • di erbe aromatiche miste, fresche (rosmarino, menta e timo, vedi consiglio)
    25 g
  • di vino rosso, secco
    100 g
  • di fondo di manzo
    300 g
  • di pane di segale (circa 1000 g)
    1 pezzo

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 884 kcal / 3696 kJ
Πρωτεΐνη 65 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 159 g
Φυτικές ίνες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων