Συσκευές & Αξεσουάρ
大闸蟹蒸肉饼
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          猪肉肉糜300 克
- 
          生抽15 克
- 
          盐 约1/2茶匙3 克
- 
          白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
- 
          花雕酒30 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          大闸蟹 一切二3 只
- 
          姜5 片
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        868.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        31 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1222.5 kJ  / 
                        292.2 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        16.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        新年美食在家做
                        5 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    