Συσκευές & Αξεσουάρ
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porsiyon
Υλικά
Tavuk Marinasyonu
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz parçalara bölünmüş (3 cm)750 g
-
taze sıkılmış limon suyu40 g
-
tuz½ tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
toz tatlı kırmızı biber1 yk
-
köri tozu1 yk
-
tarçın, toz¼ tk
-
sarımsak tozu¼ tk
Pişirme ve Sunum
-
soğan ikiye bölünmüş100 g
-
diş sarımsak2
-
zencefil, taze kök5 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş50 g
-
domates sosu (bk. Öneriler)150 g
-
domates püresi50 g
-
esmer şeker15 g
-
köri tozu1 yk
-
tuz1 tk
-
karabiber1 - 2 tutam
-
toz badem20 g
-
su50 g
-
kişniş, taze doğranmış, süslemek için1 - 2 yk
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
29.9 g
Θερμίδες
1728.4 kJ /
413.1 kcal
Λιπαρά
28.6 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Υδατάνθρακες
14.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1h 20min
Domates Soslu Köfteler
1h 10min
Ekşili Köfte
1h 15min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40min
Kıymalı Kabak Graten
50min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20min
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2h
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3h 10min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min