Συσκευές & Αξεσουάρ
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
Fermente Kırmızı Lahana
-
kırmızı lahana dörde bölünmüş300 g
-
tuz10 g
-
kırmızı şarap200 g
-
sherry sirkesi (bk. Öneriler)100 g
-
sumak1 tutam
-
tane karabiber2 adet
-
yıldız anason¼ adet
-
karanfil1
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
Kereviz Püresi
-
kereviz soyulmuş, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)260 g
-
tam yağlı süt130 g
-
krema, %35 yağ130 g
-
tuz5 g
Kızarmış Ördek Göğsü
-
su3300 g
-
tuz150 g
-
ördek göğsü, derili, kemiksiz (her biri yaklaşık 200 g, yan kısımlarındaki fazla yağları alınmış)2
Birleştirme
-
pancar suyu70 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş, soğuk60 g
-
mısır nişastası10 g
-
su10 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 2 porsiyon
Νάτριο
64767.6 mg
Πρωτεΐνη
80.9 g
Θερμίδες
7408.6 kJ /
1770.7 kcal
Λιπαρά
117.6 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
66.8 g
Υδατάνθρακες
61.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1ωρ. 45 λεπτ.
Anne Köftesi
1ωρ. 10 λεπτ.
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1ωρ.
Domates Soslu, Arpa Şehriyeli Bütün Tavuk
2ωρ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1ωρ. 50 λεπτ.
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Καμία βαθμολογία
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1ωρ. 55 λεπτ.
Portakal Soslu Tavuk Baget
1ωρ. 25 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.