Συσκευές & Αξεσουάρ
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
blood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
627.8 kcal /
2626.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.4 g
Λιπαρά
31.7 g
Υδατάνθρακες
72.8 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.2 g
Νάτριο
183.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 Min
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chocolate Guinness® Cake
2 Std. 5 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 Min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 Std. 20 Min