Bizcocho al vapor con naranja, granada y campari

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

  • de naranja sanguina sin piel, en gajos cortados a vivo
    200 g
    200 g de naranja, sin piel, en gajos cortados a vivo
  • de granos de granada
    120 g
  • de miel
    20 g
  • de Campari®
    20 g
  • de ginebra
    20 g
  • de azúcar
    230 g
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    5 - 6
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
    230 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • huevos
    4
  • de leche
    120 g
  • de harina de repostería (y un poco más para el molde)
    230 g
  • de polvo de hornear
    2 cucharaditas
  • de agua
    900 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 345.8 kcal / 1447 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 40.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.7 g
Νάτριο 99.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων