Συσκευές & Αξεσουάρ
Blueberry and lemon curd muffins
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 pieces
Υλικά
Lemon curd
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice120 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs3
Muffin mixture
-
frozen blueberries150 g
-
self-raising flour plus an extra 2 tsp to coat300 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
690.2 mg
Πρωτεΐνη
12.3 g
Θερμίδες
2839.2 kJ /
678.6 kcal
Λιπαρά
33.8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
83.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cafe-style muffins
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25h
Panettone
34h 25min
Caramel peach brioche
2h 15min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Marble cake
2h
Far Breton with prunes
2h
Gingerbread
1h 30min
Cherry clafoutis
1h 5min
Pistachio cake
1h 10min