Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉丝炒银牙
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 13 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
牛肉丝 ,均匀地铺入主锅底120 克
-
绿豆芽 ,选用银芽400 克
-
盐 ,约1/2茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
102.6 kcal /
429.1 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
362.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

家常小炒
5 Συνταγές
Κίνα
Κίνα