Συσκευές & Αξεσουάρ
義式紙包蒸魚排
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭5 克
-
橄欖油20 克
-
小番茄 對切剖半100 克
-
去核綠橄欖 切片6 粒
-
不甜白酒50 克
-
鴻喜菇 約半包,切除底部,剝散50 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
櫛瓜 去籽,切塊½ 根
-
白肉魚排 去骨帶皮半邊魚排1 片
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉
-
水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
447.1 mg
Πρωτεΐνη
9.4 g
Θερμίδες
793.8 kJ /
189.7 kcal
Λιπαρά
11.9 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
愛的餐桌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν