
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porsiyon
Υλικά
-
kaşar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)150 - 200 g
Bolonez Sosu
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş200 g
-
havuç parçalara bölünmüş (1 cm)130 g
-
soğan dörde bölünmüş130 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (1 cm)100 g
-
diş sarımsak1
-
domates püresi400 g
-
zeytinyağı50 g
-
dana kıyma 6-7 parçaya bölünmüş500 g
-
kuru kekik1 tk
-
kurutulmuş defne yaprağı1 adet
-
tuz1 tk
-
karabiber1 - 2 tutam
Beşamel Sos
-
tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında60 g
-
un70 g
-
süt oda sıcaklığında800 g
-
tuz½ tk
-
toz muskat¼ tk
Lazanya
-
kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen18 adet
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
758.7 mg
Πρωτεΐνη
25.4 g
Θερμίδες
2961 kJ /
708 kcal
Λιπαρά
46 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
47.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

İtalyan İşi
5 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolonez Soslu Lazanya
2ωρ. 30 λεπτ.
Arpa Şehriye Pilavı
1ωρ.
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 λεπτ.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.
Parmesan Peynirli Risotto
30 λεπτ.
Haşlanmış Spagetti
25 λεπτ.
Brokoli, Tavuk ve Labneli Spagetti
35 λεπτ.
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Καμία βαθμολογία
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
3ωρ.
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Καμία βαθμολογία
Pad Thai
45 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.