味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 新鮮鮭魚排、去皮 (兩塊)
    500 克
  • ½ 茶匙
  • 味噌
    125 克
  • 清酒
    50 克
  • 味醂
    40 克
  • 奶油
    15 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
    ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 洋蔥 切厚片
    60 克
  • 紅蘿蔔 切片
    25 克
  • 新鮮甜玉米粒 (約 1 根 玉米)
    125 克
  • 鴻喜菇 ( 約 1 包),切除根部,剝散
    125 克
  • 800 克
  • 新鮮香菇 切片
    40 克
  • 高麗菜 手撕成大塊
    250 克
  • 高湯包 (日式),自製或市售
    2 個
  • 嫩豆腐 切丁
    100 克
  • 乾海帶芽
    1 大匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1050.6 mg
Πρωτεΐνη 23.1 g
Θερμίδες 1281.8 kJ / 306.3 kcal
Λιπαρά 15.6 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 15.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων