Συσκευές & Αξεσουάρ
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
新鮮鮭魚排、去皮 (兩塊)500 克
-
鹽½ 茶匙
-
味噌125 克
-
清酒50 克
-
味醂40 克
-
奶油15 克
-
¼ 茶匙 黑胡椒粉黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
洋蔥 切厚片60 克
-
紅蘿蔔 切片25 克
-
新鮮甜玉米粒 (約 1 根 玉米)125 克
-
鴻喜菇 ( 約 1 包),切除根部,剝散125 克
-
水800 克
-
新鮮香菇 切片40 克
-
高麗菜 手撕成大塊250 克
-
高湯包 (日式),自製或市售2 個
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
乾海帶芽1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1050.6 mg
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
1281.8 kJ /
306.3 kcal
Λιπαρά
15.6 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
15.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
餐桌總有多的位置
29 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν