Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
215 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
703.7 kJ /
168.2 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Victoria sponge cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ωρ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.