Egg Salad in Crispy Easter Nests

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 pieces

Υλικά

Eggs
  • egg, large (65-70 g) cold
    6
  • water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
  • butter, unsalted to grease
  • all purpose white flour
    255 g
  • olive oil
    30 g
  • water
    115 g
  • salt
    ½ tsp
  • all purpose white flour for flouring
Egg Salad
  • parsley, fresh leaves only
    2 sprigs
  • shallot
    15 g
  • sour cream, any type
    30 g
  • mustard
    2 tsp
  • mayonnaise
    2 tsp
  • vinegar
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    2 pinches
  • chive, fresh (προαιρετικό πεδίο) to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 piece

Νάτριο 254.6 mg
Πρωτεΐνη 6.6 g
Θερμίδες 678.8 kJ / 162.2 kcal
Λιπαρά 7.3 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων