西班牙豬肉海鮮煲

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 梅花肉 切塊 ,(約 3 公分)
    200 克
  • 西班牙辣腸 切丁(2 公分)
    100 克
    100 克 培根丁
  • 白酒
    250 克
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 大匙
  • 蒜頭 整粒,拍開
    2 粒
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    20 克
  • 紅甜椒 切塊 (2 公分)
    200 克
  • 黃色洋蔥 切塊
    170 克
  • 150 克
  • 生大蝦,帶殼
    200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 新鮮香菜葉 多備一些裝飾用
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1508.1 mg
Πρωτεΐνη 32.3 g
Θερμίδες 1718.2 kJ / 410.7 kcal
Λιπαρά 20.2 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 13.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων