Συσκευές & Αξεσουάρ
西班牙豬肉海鮮煲
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
梅花肉 切塊 ,(約 3 公分)200 克
-
100 克 培根丁西班牙辣腸 切丁(2 公分)100 克
-
白酒250 克
-
乾燥月桂葉2 片
-
匈牙利甜紅椒粉1 大匙
-
蒜頭 整粒,拍開2 粒
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油20 克
-
紅甜椒 切塊 (2 公分)200 克
-
黃色洋蔥 切塊170 克
-
水150 克
-
生大蝦,帶殼200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
新鮮香菜葉 多備一些裝飾用10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
1508.1 mg
Πρωτεΐνη
32.3 g
Θερμίδες
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Λιπαρά
20.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
13.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
通向世界的窗口
30 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν