Risottata cremoasă cu dovleac și brânză Scamorza și Pecorino

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porții

Υλικά

  • brânză Scamorza bucăți (2 cm)
    70 g
  • pecorino bucăți (2 cm)
    70 g
  • ceapă jumătăți
    80 g
  • țelină bucăți
    60 g
  • morcov bucăți
    60 g
  • ulei vegetal
    40 g
  • dovleac Hokkaido bucăți (3 cm)
    270 g
  • apă
    1000 g
  • cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
    2
  • scorțișoară măcinată
    1 linguriță
  • piper alb măcinat
    1 linguriță
  • paste lungi (ex. spaghetti) Tagliatelle sau Linguine
    300 g

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 534.6 kcal / 2236.8 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 415.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων