Συσκευές & Αξεσουάρ
Gyoza met kip en knoflook
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 stuk
Υλικά
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Νάτριο
10.5 mg
Πρωτεΐνη
5.7 g
Θερμίδες
683.6 kJ /
163.4 kcal
Λιπαρά
8.7 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
14.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThaise pinda kip met kokosrijst
1ωρ.
Risottata met kip en champignons
40 λεπτ.
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Καμία βαθμολογία
Spaanse risotto
40 λεπτ.
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Καμία βαθμολογία
Pulled Pork
Καμία βαθμολογία
Ossenstaart Shepherd's Pie
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Καμία βαθμολογία
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Καμία βαθμολογία
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.