Συσκευές & Αξεσουάρ
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 portie
Υλικά
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 2 portie
Νάτριο
64751.4 mg
Πρωτεΐνη
83.2 g
Θερμίδες
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Λιπαρά
117.4 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.1 g
Υδατάνθρακες
79.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Καμία βαθμολογία
Ossenstaart Shepherd's Pie
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Καμία βαθμολογία
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Καμία βαθμολογία
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Καμία βαθμολογία
Spareribs met glazuur van appel en honing
Καμία βαθμολογία