Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portions
Υλικά
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens are a Window to the World
28 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPanna cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Banana Pancake Bites
45 λεπτ.
Almond chocolate mousse
35 λεπτ.
Quick fruit sorbet
10 λεπτ.
Lemon Peel Pound Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Canadian Strawberry Shortcake
30 λεπτ.
Papaya Sorbet
15 λεπτ.
Almond Tuiles
1ωρ. 30 λεπτ.
Neapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
Peach Hand Pies
1ωρ. 50 λεπτ.
Watermelon Ice Lollies
12ωρ. 10 λεπτ.