Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vanilla ganache (the day before)
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)10 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
179.1 mg
Πρωτεΐνη
10.9 g
Θερμίδες
4882.9 kJ /
1167 kcal
Λιπαρά
95.2 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
31.1 g
Υδατάνθρακες
76.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick Fruit Sorbet
10 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Express Strawberries Dessert
5 Min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Fruit, Date and Nut Chop
5 Min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12 Std. 20 Min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1 Std. 50 Min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Ombré cake
4 Std.
Fruit and Sago Pudding
50 Min