Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Vanilla ganache (the day before)
  • gelatine powder
    1 ½ tsp
    2 gelatine sheets
  • ice water to soak
  • white chocolate small pieces or callets
    85 g
  • whipping cream (min. 30% fat)
    400 g
  • vanilla pod seeds only
    1
Caramel
  • caster sugar
    100 g
  • butter cut in pieces
    50 g
  • whipping cream (min. 30% fat), room temperature
    25 g
Pecan praline
  • pecan nuts
    300 g
  • water
    25 g
  • caster sugar
    115 g
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • ready-made puff pastry
    1 sheet
  • icing sugar
    15 g
  • pecan nuts (προαιρετικό πεδίο)
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 179.1 mg
Πρωτεΐνη 10.9 g
Θερμίδες 4882.9 kJ / 1167 kcal
Λιπαρά 95.2 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 31.1 g
Υδατάνθρακες 76.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων