Gâteau du Vully (Torta alla panna)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 pezzi

Υλικά

Impasto
  • 40 g di burro a pezzi, + q.b per imburrare
  • 180 g di latte
  • ½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • 300 g di farina
  • 1 cucchiaino di sale
Crema
  • 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
  • 2 tuorli d'uovo
  • 150 g di zucchero
  • 2 pizzichi di cannella in polvere (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 382 kcal / 1592 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 48 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων