Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    85 g
  • cream, 35 % fat
    395 g
  • vanilla pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla paste
Caramel
  • sugar
    100 g
  • butter, unsalted in pieces
    45 g
  • cream, 35 % fat room temperature
    3 g
Pecan Praline
  • pecan nut divided
    315 g
  • water
    30 g
  • sugar
    115 g
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • powdered sugar
    15 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 215.2 mg
Πρωτεΐνη 9.6 g
Θερμίδες 4472.9 kJ / 1069 kcal
Λιπαρά 88.6 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 31.7 g
Υδατάνθρακες 72.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων