Συσκευές & Αξεσουάρ
白蟹豆腐煲
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          玉米淀粉 勾芡用10 克
- 
          水 勾芡用25 克
- 
          姜 切片25 克
- 
          油20 克
- 
          梭子蟹 一切四200 克
- 
          花雕酒40 克
- 
          水300 克
- 
          豆腐 切2X2厘米小块200 克
- 
          盐3 克
- 
          白胡椒粉1 克
- 
          葱 切沫2 根
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        448.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        606.5 kJ  / 
                        145 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        季节
                        20 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                    