Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfreier Mandelkuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
-
Mandeln, enthäutet200 g
-
Butter zimmerwarm, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten80 g
-
Eiweisse4
-
Salz1 Prise
-
Zucker100 g
-
Eigelbe4
-
Zitrone Saft und Abrieb1
-
glutenfreies Backpulver1 TL
-
Mandelblättchen60 g
-
Puderzucker zum Bestäuben20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
237.4 kcal /
993.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.4 g
Λιπαρά
18.2 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Νάτριο
63.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei Backen
12 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNussgipfel
1ωρ. 40 λεπτ.
Wähe mit geriebenen Äpfeln
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Zwetgschen-Küchlein
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenfreie Apfel-Muffins
50 λεπτ.
Mini-Donuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Butterkekse
50 λεπτ.
Madeleines
1ωρ.
Rüebli-Cupcakes
50 λεπτ.
Gâteau du Vully
2ωρ. 30 λεπτ.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.