Bolo de amêndoa e gila da Margarida Fernandes

4.9 8 βαθμολογία
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 fatias

Υλικά

Doce de gila
  • abóbora chila
    1
  • água
    1000 g
  • açúcar
    500 g
  • pau de canela
    1
  • casca de limão
    3 tiras de
Bolo
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • amêndoa s/ pele
    350 g
  • açúcar
    350 g
  • ovos
    7
  • farinha p/ bolos
    50 g
Ovos-moles
  • água
    70 g
  • açúcar
    190 g
  • gemas de ovo
    8
Fios de ovos
  • gemas de ovo
    12
  • água
    500 g
  • açúcar
    500 g
Cobertura
  • açúcar
    120 g
  • manteiga s/ sal à temperatura ambiente
    180 g
  • leite
    60 g
Montagem
  • amêndoa granulada torrada, mais q.b. p/ decorar
    50 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fatia

Νάτριο 169.5 mg
Πρωτεΐνη 25.5 g
Θερμίδες 6569.6 kJ / 1570.2 kcal
Λιπαρά 60.4 g
Φυτικές ίνες 10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.9 g
Υδατάνθρακες 246.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων