Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • water
    400 g
  • small sago rinsed
    100 g
  • pandan leaves tied into knot
    2
  • banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)
    400 g
  • coconut milk
    400 g
  • palm sugar
    150 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp
  • coconut cream
    200 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 113 mg
Πρωτεΐνη 1.7 g
Θερμίδες 1017.7 kJ / 243.2 kcal
Λιπαρά 8.1 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 38.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων