Συσκευές & Αξεσουάρ
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
113 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
38.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We can Work Magic out of Simple Things
37 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Custard Dessert Pots
20 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Polvorones - Wedding Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Key Lime Pie
4ωρ. 40 λεπτ.
Edna's Lemon Curd Teacake
40 λεπτ.
Raw chocolate snaps
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond and pear tart
40 λεπτ.
Plant Candy Bar Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten Free Brownies
1ωρ. 20 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Black Forest Gateau
45 λεπτ.