Συσκευές & Αξεσουάρ
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
113 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
38.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
We can Work Magic out of Simple Things
37 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAllergen Free Melted Chocolate
10 λεπτ.
White chocolate and tropical trifle
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2ωρ.
Passionfruit and macadamia truffles
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate coated coconut bars
1ωρ. 5 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocoholics
1ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1ωρ.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3ωρ. 45 λεπτ.
Hamantaschen
1ωρ. 55 λεπτ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.