
Συσκευές & Αξεσουάρ
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
75 kcal /
313 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frisch gestrichen
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1h 30min
Gurken-Relish
1h 30min
Honig-Senf-Dip
10min
Feigen-Chutney
40min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10min
Möhren-Tomaten-Sauce
25min
Scharfe Pflaumensauce
50min
Gorgonzola-Sauce
20min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30min
Zwetschgen-Chutney
50min
Spinat-Pesto
10min