
Συσκευές & Αξεσουάρ
Matjesaufstrich mit Roter Bete
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
Apfel rotschalig, geachtelt1
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Zwiebel (75 g), halbiert1
-
Zitronensaft20 g
-
Saure Sahne100 g
-
Quark150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Dill abgezupft3 Stängel
-
Matjesfilets gewürfelt400 - 500 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
75 kcal /
313 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frisch gestrichen
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDattel-Speck-Dip
30 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10 Min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 Min
Tomatenbutter
5 Min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min