Συσκευές & Αξεσουάρ
Buttersauce zu Fleisch oder Fisch
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Knoblauchzehe1
-
80 g Fenchel, in Stücken (2 cm)Champignons in Stücken (2 cm)80 g
-
½ TL KerbelRosmarin½ TL
-
Butter in Stücken100 g
-
100 g Weißwein, trockenRotwein, trocken100 g
-
150 g weißer Portweinroter Portwein150 g
-
100 g FischfondRinderfond100 g
-
Speisestärke1 TL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
155.6 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
1166.6 kJ /
278.8 kcal
Λιπαρά
20.4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
9.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Garantiert gelungen
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50min
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25min
Ketchup
45min
Kapern-Ei-Aufstrich
30min
Gurken-Relish
1u. 30min
Zitrus-Aioli
10min
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5min
Tomatenpesto
10min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25min
Aprikosensenf
30min
Schnittbohnensauce
45min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min