
Συσκευές & Αξεσουάρ
港式芋頭糕
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
在來米粉120 克
-
玉米粉10 克
-
澄粉15 克
-
水 (含料理和蒸煮用)940 克
-
蝦米 先以熱水浸泡50 克
-
乾香菇 先以熱水浸泡25 克
-
廣式臘腸 (港式,約100克),切段2 條
-
芋頭 去皮、切丁(約1公分)800 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 少許,裝飾用
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
1022 kcal /
4273 kJ
Πρωτεΐνη
40.8 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
172.3 g
Φυτικές ίνες
15.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

米食萬歲
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν