Himbeer-Pfirsich-Torte

Himbeer-Pfirsich-Torte

3.9 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Boden
  • Mandeln
    100 g
  • getrocknete Aprikosen, entsteint
    50 g
  • Kokosfett (z.B. von Palmin)
    100 g
  • Agavendicksaft
    100 g
  • Amaranth, gepufft (6-7 geh. EL)
    30 g
  • Kokosraspeln
    30 g
Creme
  • Zucker
    200 g
  • Vanilleschote in Stücken
    ½
  • Zitrone unbehandelt, Schale einer halben Zitrone dünn abgeschält und Saft ausgepresst
    1
  • Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft (Saft aufgefangen)
    1 Dose
  • Seidentofu abgetropft, in Stücken (z.B. von Taifun)
    800 g
  • vegane Margarine in Stücken (z.B. von Alsan)
    200 g
  • Agar-Agar (z.B. von Naturawerk), siehe Tipp
    4 TL
  • Speisestärke
    30 g
Himbeerguss
  • Himbeeren, TK aufgetaut
    750 g
  • Zucker
    70 g
  • Tortenguss, rot
    2 Pck.

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 510 kcal / 2137 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων