
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 fette
Υλικά
-
10 g di burro
-
100 g di chicchi di miglio
-
150 g di riso originario
-
8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
-
5 uova
-
200 g di zucchero
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 fetta
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1085 kJ /
259 kcal
Λιπαρά
4.2 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
49.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Buono, senza
80 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία

Celiachia
61 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCornetti brioche
6ωρ. 30 λεπτ.
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5ωρ. 50 λεπτ.
Pesche dolci
2ωρ.
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 λεπτ.
Treccine al kefir
7ωρ. 30 λεπτ.
Biscotti noci e datteri
1ωρ.
Muffin tre cioccolati e yogurt
1ωρ.
Pain au chocolat
5ωρ.
Veneziane
2ωρ. 40 λεπτ.
Brownies (senza glutine)
35 λεπτ.
Biscotti d'avena
45 λεπτ.
Cookies cioccolato bianco
25 λεπτ.