Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.5 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
8 rebanadas

Υλικά

  • claras de huevo
    2
  • vinagre blanco unas gotas
  • de agua mineral templada
    350 g
  • de vinagre y unas gotas más
    1 cucharada
  • de aceite de oliva extra virgen
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    40 g
  • de harina sin gluten
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 246.5 kcal / 1029 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 45.9 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων