Pan de espelta y trigo sarraceno

Pan de espelta y trigo sarraceno

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
40 rebanadas

Υλικά

  • 350 g de granos de espelta
  • 150 g de trigo sarraceno
  • 350 g de agua templada
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de miel
  • 2 - 3 cucharaditas de sal
  • 40 g de vinagre
  • 90 g de semillas de girasol
  • 90 g de semillas de linaza
    90 g de semillas de calabaza
  • 50 g de ajonjolí
  • mantequilla sin sal para engrasar el molde
  • avena en hojuelas, para espolvorear el molde

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 75 kcal / 313 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων