Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheesecake with meringue topping
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
24 portions
Υλικά
Base
-
unsalted butter cut into pieces (1-2 cm), plus extra for greasing130 g
-
white sugar30 g
-
eggs2
-
self-raising flour plus extra for dusting200 g
Filling and meringue topping
-
lemon zest only, no white pith1
-
white sugar350 g
-
quark or fresh ricotta cheese, well-drained1000 g
-
eggs separated5
-
cornflour80 g
-
full cream milk650 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
grapeseed oil120 g
-
sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
143.6 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1122.2 kJ /
267.2 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
27.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger slice
1ωρ. 35 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Wombat slice
45 λεπτ.
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 λεπτ.
Croissants
16ωρ.
Chewy chocolate brownies
35 λεπτ.
Best ever carrot cake
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Coconut butter cake
1ωρ.
Spider cakes
1ωρ. 45 λεπτ.
Basic cheesecake
10ωρ.