
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche slice with crumble
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
24 portions
Υλικά
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
202.3 kcal /
849.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
33.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
60.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1ωρ.
Apple frangipane tart
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosewater madeleines
30 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.