
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poppy seed strudel
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
30 portions
Υλικά
Dough
-
butter cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
full cream milk180 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast50 g
-
white sugar120 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
egg yolks (reserve whites for filling)6
-
sea salt½ tsp
-
rum1 ½ tbsp
Poppy seed filling
-
poppy seeds420 g
-
boiling water for soaking1000 g
-
almonds50 g
-
walnuts50 g
-
white sugar150 g
-
honey50 g
-
sultanas100 g
-
butter30 g
-
full cream milk150 g
-
mixed peel40 g
-
natural almond extract1 ½ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
orange zest only, no white pith, finely grated½
-
orange juice20 g
-
rum (προαιρετικό πεδίο)2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
egg whites6
Glaze
-
icing sugar180 g
-
orange juice20 - 40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297.4 kcal /
1249.3 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
14.7 g
Υδατάνθρακες
34.9 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
137.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Brioche buns with cheese
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.